Bel 0174 512 585 | info@boetersalubo.nl

renovatie-den-haag

Aanzienlijke kostenbesparingen bij renovaties

In het algemeen draait het bij renoveren vaak om het vervangen van houten kozijnen of ongeïsoleerde, verouderde stalen of aluminium kozijnen. Hierbij geldt meestal dat de oorspronkelijke uitstraling van het gebouw gehandhaafd moet blijven, terwijl wel nieuwe bouwkundige eisen van kracht zijn. Boeters Alubo werkt met verschillende aluminium systemen die niet alleen uitblinken in functionaliteit, maar ook zeer slank, strak en esthetisch zijn. 

Bij veel opdrachten geldt dat een complete dak- of gevelconstructie vernieuwd moet worden. In dat geval heeft de renovatie een positief effect op de totale uitstraling van het gebouw. Belangrijk bijkomend voordeel van veel renovatieprojecten, is dat betere gevelisolatie en vervanging van kozijnen en ramen aanzienlijke energie- en dus kostenbesparingen opleveren. Daarnaast zorgen de nieuwe materialen ook nog eens voor een betere inbraak- en brandpreventie.

Boeters Alubo heeft volop ervaring in advies en complete uitvoering van renovatieprojecten. Sommige renovaties zijn uitgevoerd in bewoonde staat of bij doorgaande bedrijfsvoering. In goed overleg wordt de overlast voor betrokken partijen dan tot een aanvaardbaar niveau beperkt. Of het nu gaat om een pand met cultuurhistorische waarde of om het opknappen van een moderne gevel, wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw project tot een goed einde te brengen.

U ziet hier al enkele inspirerende voorbeelden. Wij nodigen u van harte uit om voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en mogelijkheden. Daarna kunnen we u snel van een helder advies en een gunstige prijsaanbieding voorzien.

Inspiratie renovaties

Technische specificaties
Renovaties

gevelrenovatie-aluminium-kozijnen
renovatie-kozijnen
renovatie-galerij-flat
aluminium-kozijnen
aluminium-pui-renovatie