Bel 0174 512 585 | info@boetersalubo.nl

kasconstructie-boven-garage

Gespecialiseerd in uiteenlopende kasconstructies

Een kasgevel is een hoogwaardig en betaalbaar soort glasgevel, waarbij wij gebruik maken van een oorspronkelijk voor de kassenbouw bedoeld gevelsysteem, type Boal Systems. Hierbij monteren wij de glasgevel op een stalen regelwerk met een minimum aan constructieonderdelen. Het resultaat is een ranke, transparante kasgevel die het karakter van het gebouw intact laat.

De kasgevel zorgt enerzijds voor lichtinval en anderzijds voor uitzicht naar buiten en onderhoud is eenvoudig. Vandaar dat deze betaalbare kasconstructie zowel in de tuinbouw als daarbuiten toegepast wordt. Bijvoorbeeld in bedrijfspanden en entreepartijen van tuincentra, in wintertuinen of in woongebouwen.

Boeters Alubo is gespecialiseerd in de bouw van uiteenlopende kasconstructies. Eventueel in combinatie met volledig geïsoleerde systemen. Elk project is maatwerk en realiseren wij geheel volgens de wensen van de eindgebruiker. 

U ziet hier al enkele inspirerende voorbeelden. Wij nodigen u van harte uit om voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en mogelijkheden. Daarna kunnen we u snel van een helder advies en een gunstige prijsaanbieding voorzien.

Technische specificaties
Kasconstructies

kasconstructie-op-dak-van-gebouw
kasconstructie-sportaccommodatie
kasconstructie-aan-woonhuis
kasconstructie-tropical-zoo