Bel 0174 512 585 | info@boetersalubo.nl

Vliesgevel-geveltechniek-van-Reynaers

De innovatieve aluminium systemen van Reynaers

Boeters Alubo werkt al jaren met de aluminium profielsystemen van Reynaers, één van de grootste systeemhuizen wereldwijd. Reynaers Aluminium ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar innovatieve aluminium systemen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Systemen die kwaliteit en functionaliteit combineren met een perfecte uitstraling en die een blijvende meerwaarde geven aan een gebouw of woning.

Reynaers geeft 10 jaar garantie op haar systemen en beschikt over het ISO 9001-certificaat. Met de Europese labels “Qualicoat” en “Qualanod” garandeert Reynaers topkwaliteit in de behandeling van haar profielen.

De systemen zijn geschikt voor inbraakwerende of brandwerende toepassingen, en het royale aanbod in vormgeving en oppervlaktebehandeling zorgt voor een grote mate van vrijheid in ontwerp en uitvoering. Verder zijn de systemen van Reynaers onderhoudsvriendelijk en duurzaam. 

Reynaers beschikt over een eigen Experience Centre in Duffel, België, Avalon geheten. Men heeft daar onder andere een Virtual Reality kamer waarin u kunt ervaren hoe uw toekomstige of aangepaste gebouw er uit komt te zien.

Vliesgevel-reynaers-gevelsystemen

Voor geveldesign en entreestyling in de nieuwbouw, verbouw of renovatie.

aluminium-ramen-en-deuren

Ramen en deuren perfect vormgegeven in elke denkbare uitvoering.

lichtstraat-serre

Voor meer natuurlijk licht en ruimte in elke situatie.

renovaties

Volop ervaring in advies en complete uitvoering van renovatieprojecten.

kasconstructies

Bouw van uiteenlopende kasconstructies in combinatie met geïsoleerde systemen.

balkonbeglazing

Schuifsystemen zijn uitermate geschikt voor de beglazing van balkons en loggia’s.

Aluminium systemen voor de zakelijke markt

Wij werken veel samen met aannemers en architecten in de utiliteits- en woningbouw. Met hen komen wij tot een compleet en in prijs en kwaliteit concurrerend product van aluminium en glas. Een topproduct dat optimaal voldoet aan de wensen van de eindgebruiker.

Boeters Alubo is sinds 1972 gevestigd aan de Lierweg in De Lier. Met een zeer goed uitgeruste werkplaats werkt een team van enthousiaste medewerkers aan uw product.

Boeters Alubo
Lierweg 97
2678 CV  De Lier
Telefoon: 0174 512 585
info@boetersalubo.nl

aluminium-bewerken