Bel 0174 512 585 | info@boetersalubo.nl

vliesgevel-brandweer-kazerne

Snel, flexibel en concurrerend

Wij werken veel samen met aannemers en architecten in de utiliteits- en woningbouw. Met hen komen wij tot een compleet en in prijs en kwaliteit concurrerend product van aluminium en glas. Een topproduct dat optimaal voldoet aan de wensen van de eindgebruiker.

Boeters Alubo is sinds 1972 gevestigd aan de Lierweg in De Lier. Met een zeer goed uitgeruste werkplaats werkt een team van enthousiaste medewerkers aan uw product.

Elke medewerker krijgt volop mogelijkheden om zich in onze organisatie te ontplooien. Zij hebben veel vrijheid en vormen een belangrijk onderdeel van de organisatie. Die uitgangspunten werken zeer motiverend en zorgen ervoor dat medewerkers langere tijd in dienst blijven. 

 

aluminium-aanbouw-serre

Betrouwbare én flexibele partner

Boeters Alubo wil een betrouwbare en flexibele leverancier zijn van aluminium systemen in voornamelijk de zakelijke markt. 

Wij gaan voor kwaliteit en willen dit bereiken door duidelijke afspraken te maken met de opdrachtgever en een constructieve samenwerking aan te gaan. Onze toegevoegde waarde aan de opdrachtgever leveren wij in de vorm van advies, ontwerp, productie, realisatie, service en onderhoud.

Voor zowel opdrachtgever als leverancier willen wij een betrouwbare partner zijn om de eindgebruiker een topproduct te leveren. 

aluminium-vliesgevel

Certificeringen garantie voor erkende kwaliteit

Boeters Alubo is lid van de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) en van de Metaalunie. Mede hierdoor zijn wij een professionele en deskundige partner. 

Alle VMRG-bedrijven zijn aangesloten bij de stichting AluEco. Deze stichting bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor onder andere het beheren van een marktconforme recycleketen. Hierdoor wordt een hoogwaardig en duurzaam gebruik van dit metaal gegarandeerd. Daarnaast stimuleert AluEco het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen.

Verder beschikken wij over het keurmerk van SKG-IKOB. Dit keurmerk garandeert dat ons product voldoet aan de wettelijke eisen zoals omschreven in het Bouwbesluit en CE-markering en staat hiermee synoniem voor een veilig en betrouwbaar gevoel. 

Bij onze werkzaamheden op de bouwlocatie voldoen we uiteraard aan de eisen van het veiligheidscertificaat VCA.