Bel 0174 512 585 | info@boetersalubo.nl

ramen-en-deuren-theater-de-naald

Mooie uitstraling met onze ramen & deuren

Ramen die naar binnen of naar buiten draaien, in enkele of dubbele uitvoering. Boeters Alubo levert alle mogelijke raam- en deursystemen. Inbraakwerend, brandwerend, geluidsarm en onderhoudsvriendelijk. Maar ook met uitstekende water- en winddichtheid en in meer dan 650 verschillende tinten en afwerkingen beschikbaar: geanodiseerd, matte of glanzende RAL-kleuren, of Coatex structuurcoating waarmee een robuust effect wordt gecreëerd. Tegenwoordig kunt u uw kozijnen zelfs met een realistische houtstructuur afwerken.

Met onze ranke aluminium raam- en deursystemen kiest u voor transparantie en een mooie uitstraling van een gebouw of woning. Draaiende elementen zijn precies afgestemd op het ontwerp. Onze producten zijn dus niet alleen functioneel, maar ook mooi afgewerkt en perfect vormgegeven.

U ziet hier al enkele inspirerende voorbeelden. Wij nodigen u van harte uit om voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag uw specifieke wensen en mogelijkheden. Daarna kunnen we u snel van een helder advies en een gunstige prijsaanbieding voorzien.

Technische specificaties
Ramen, deuren en schuifsystemen

aluminium-pui
Aluminium-ramen
aluminium-kozijnen-ramen
aluminium-vliesgevel